Welkom bij Fotografieclub-BGC

Urbex-fotografie

Ook de werkgroep Urbex-fotografie stelt zich graag aan u voor. Velen die hiermee (nog) niet bekend zijn zien urbex als een vreemde 'tak van sport' binnen de fotografie. Immers, wie kan er nou geïnteresseerd zijn in het fotograferen van 'oude zooi'. Echter juist dat aspect is waar het voor de urbex-fotograaf nou juist om gaat. Het fotograferen van vergankelijkheid...de schoonheid van verval.

Bijkomende uitdaging daarbij is het vinden van interessante locaties. Daar komt nog bij, dat het geheimhouden van die locaties een ongeschreven wet is binnen dit speciale wereldje. Echter die 'voorwaarde' geldt niet voor onze clubleden. Bij voorkeur gaan we samen op stap echter proberen we wel het 'clubgeheim' te behouden. Mede om die reden worden bij de foto's dan ook geen locatie gegevens verstrekt of opgenomen.

Verder is de urbex-fotograaf bekend met de ongeschreven wet om alles binnen de urbex-locatie onaangeroerd te laten. Uitsluitend de bestaande, meestal verlaten en vervallen, situatie wordt gefotografeerd zonder het speciaal te ensceneren. Dat we daarbij soms letterlijk en figuurlijk onze hoofden stoten hoort er ook bij en ook daar leren we dan weer van.

fotografie_cursussen

Urbex-fotografie

urbexfotografie

Urbex-fotografie

fotografie_cursussen

Urbex-fotografie

 

Geïnteresseerd?

Spreekt bovenstaande werkgroep je aan, neem dan eens contact op voor het vrijblijvend bijwonen van een van onze clubavonden en maak kennis met ons en andere inspirerende werkgroepen. Je bent van harte welkom.

 


Ook op Facebook

Bezoek ons ook op onze Facebookpagina voor het meest actuale nieuws en/of andere bijzonderheden.