Welkom bij Fotografieclub-BGC

Stads- & Architectuurfotografie

Stads- en Architectuurfotografie (StArch) is divers en veel omvattend. De stad waar altijd iets te zien is en gebeurt: pleinen, parken, vijvers, mensen, oude wijken, moderne architectuur. En hierbij krijgt de Architectuurfotografie extra aandacht, omdat deze vorm van fotografie zich uitermate goed leent om creatief gebruik te maken van beeldelementen als compositie, kadrering, perspectief, lijnenspel en symmetrie.

Eens in de zoveel tijd gaan we in onderling overleg op pad. Dit kan een architectuurwandeling zijn, maar ook een bepaald doel (stad, gebouw, bouwwerk) om samen te fotograferen en van elkaar te leren.

Om een presentatie samen te stellen voor een clubavond kunnen we uit onze archieven putten om zo ervaringen en opgedane kennis te delen met de overige leden.

Naar aanleiding van zo’n presentatie worden de clubgenoten vaak, aan de hand van een opdracht, uitgedaagd om zich ook op het pad van de StArch-fotografie te begeven en foto's in te sturen ter bespreking op een clubavond.

Op deze manier hopen we voor een dynamische en inspirerende inbreng te zorgen binnen onze fotografieclub.

fotografie_cursussen

Museum Insel Hombroich, Holzheim, Duitsland

fotografie_cursussen

Nijmegen, station Heyendaal en Technovium

fotografie_cursussen

Koningstraat Arnhem, Duivelshuis met Stadhuis op de achtergrond

 

Geïnteresseerd?

Spreekt bovenstaande werkgroep je aan, neem dan eens contact op voor het vrijblijvend bijwonen van een van onze clubavonden en maak kennis met ons en andere inspirerende werkgroepen. Je bent van harte welkom.

 


Ook op Facebook

Bezoek ons ook op onze Facebookpagina voor het meest actuale nieuws en/of andere bijzonderheden.