Welkom bij Fotografieclub-BGC

Reisfotografie

Reisfotografie is één van meest boeiende vormen van fotografie. Het is een verzameling van veel verschillende disciplines zoals bijvoorbeeld cultuur- en landschapsfotografie, straat- en portretfotografie, natuur-, architectuur- en nachtfotografie.

Tijdens iedere trip of reis is het steeds weer een verrassing wat men tegenkomt. Zo heb je mogelijk te maken met cultuurverschillen, andere gewoontes en specifiek diergedrag waar je direct op in moet spelen. Om de foto's zo te maken dat ze tot de verbeelding spreken en zonder woorden het verhaal vertellen, is een uitdaging, is onze uitdaging!

Als werkgroep Reisfotografie gaan we een aantal keren per jaar samen op pad om samen te fotograferen en van elkaar te leren. Daar eenieder met een eigen blik naar situaties en objecten kijkt en dit met zijn collega's deelt, wordt iedereen geïnspireerd om ook anders te gaan kijken en te gaan fotograferen. Zo helpen we elkaar vooruit om nog betere reisfoto's te maken.

amsterdam

Reisfotografie

amsterdam

Reisfotografie

amsterdam

Reisfotografie

 

Geïnteresseerd?

Spreekt bovenstaande werkgroep je aan, neem dan eens contact op voor het vrijblijvend bijwonen van een van onze clubavonden en maak kennis met ons en andere inspirerende werkgroepen. Je bent van harte welkom.

 


Ook op Facebook

Bezoek ons ook op onze Facebookpagina voor het meest actuale nieuws en/of andere bijzonderheden.