Welkom bij Fotografieclub-BGC

Expositie

De werkgroep voor onze exposities sluimert voor een groot deel van de tijd, maar ongeveer een jaar voor er een expositie gepland staat, worden we wakker.

Beschikbaarheid van de locatie moet gecheckt en vervolgens vastgelegd. Volgende belangrijke punt is het thema en dit wordt in overleg met het bestuur vastgesteld.

Thema en datum worden gecommuniceerd naar de overige leden, een ieder kan weer inspiratie op gaan doen en werken aan een selectie van expositie foto’s.

Tot op heden zijn onze exposities eind oktober gepland. Clubleden moeten dan al voor de zomervakantie hun selectie inleveren. Een speciale commissie beoordeelt samen met de werkgroep expositie de inzendingen en maakt een keuze, opdat er een evenwichtig, maar ook gevarieerd geheel ontstaat. Hier gaat wel wat tijd mee gemoeid.

De expositieruimte moet (op papier) ingedeeld, er is een lichtplan nodig. De tentoonstellingsborden moeten tijdig besteld worden. Meerdere commissies worden in het leven geroepen om alles vlekkeloos te laten verlopen. PR-commissie, opbouwploeg, afbreekploeg, gastvrouwen en –heren tijdens de openingsdagen. En als laatste lijsten we gezamenlijk op een clubavond onze foto’s in.

Kortom een drukke, maar inspirerende tijd, waarin we met z’n allen naar onze expositie toeleven.

fotografie_cursussen

Promotie-poster

fotografie_cursussen

Regiopromotie

fotografie_cursussen

Inlijsten

 

Ook op Facebook

Bezoek ons ook op onze Facebookpagina voor het meest actuale nieuws en/of andere bijzonderheden.